Pedikyr - EJ medicinsk fotvård!

Pedikyr fr 650 :- 

Obs! Vi utför inte medicinsk fotvård! 

i761 

Varför inte komma på en klassisk Pedikyr eller bara få ett fotbad med massage?

Vi erbjuder dig olika behandlingar. Bara att välja.

Under tiden du får behandling får du njuta en stund i vår massagefåtölj.

Klassisk Pedikyr Pris: 650:-  (ca 80 min)

En klassisk pedikyr där du får ett varmt fotbad med bubbel och olja. Därefter filar vi fötterna och klipper/filar tånaglar. Efteråt får du önskat nagellack.

SPA Pedikyr inkl fotmassage Pris:  (ca 90 min)

Du får ett varmt bubbelbad för dina fötter. Vi skrubbar, filar naglar, hälar mm. Ingår gör även peeling, mask och avslutningsvis en avkopplande fotmassage. Vi lackar dina tånaglar efter önskemål.

Gellack på tånaglar Pris:  150:- (ca 60 min)

Nagellacket som håller längre. Flera olika färger att välja mellan, även fransk. Snyggt till sommaren. Håller ca 4-6v

Lackning av tånaglar Pris: 50:- (ca 15 min)

Om tånaglar

PedikyrTånaglar växer 30-50% långsammare än fingernaglar, med cirka 1 mm i månaden. Om du tappar en tånagel tar det ca 1 år för tånageln att växa ut, detta är dubbelt så lång tid som det tar för en fingernagel. 

Detta innebär att vissa tånagelproblem har en lång behandlingstid eftersom man inte blir fri från dem förrän den drabbade delen av tånageln har växt ut.  

Det är därför viktigt att börja behandla så fort som möjligt eftersom det innebär en förkortad behandlingstid. Det vanligaste problemet med tånaglar är missfärgade tånaglar: ojämna, gråa och sköra tånaglar; nageltrång, svampinfektioner och  bakteriella infektioner.

För att undvika eventuella smärtsamma problem är det väl värt att ta hand om dina tånaglar - tvätta och torka dina fötter dagligen, klipp dina tånaglar regelbundet och att använda skor som passar dina fötter.

 

Besökare idag: 542 | Denna månad: 12937 | Totalt: 774499

 

Boka tid Boka tid hos Bibbi

Dagens datum

fredag
27
april
Engelbrekt

2018
Vecka 17